Setari Cookie-uri

Cumpana sentimentelor: Efectele eclipsei de Luna asupra zodiei tale

Descopera ce examen iti scoate in cale eclipsa de luna

Foto Romolo Tavani/ Shutterstock

Taur

Taurii sunt foarte afectati in zonele care au legatura cu locul de munca, inclusiv in asociatii, relatia cu colegii si zona financiara. Se pot simti ceva mai agresivi ca de obicei in aceasta perioada insa ar fi ideal sa isi pastreze cumpatul si sa nu raspunda provocarilor. In acelasi timp, pentru Tauri urmeaza o perioada abundenta din mai multe puncte de vedere, motiv pentru care poate fi momentul ideal conceperii unui copil.

Gemeni

Nativii in Gemeni sunt plini de energie in urmatoarea perioada insa, in acelasi timp, vor avea mai putina rabdare decat de obicei. Din fericire, oprotunitatile sunt de partea lor pe doua dintre cele mai importante planuri ale vietii, respectiv in dragoste si pe plan profesional. Sunt creativi, plini de energie si foarte optimisti. Trebuie sa acorde mai multa atentie vietii de familie pentru ca si aici pot avea loc schimbari majore.

Citește și:

Rac

Nativii in Rac sunt foarte sensibili la miscarile lunii pentru ca este patronul lor astral, motiv pentru care aceasta eclipsa ii poate da cu totul peste cap. Vor avea dificultati serioase de adaptare la noul ritm al vietii si daca nu reusesc sa se tempereze, pot cauza neplaceri in povestea de dragoste pe care o traiesc sau in viata de familie. Racii trebuie sa accepte ca nu pot fi infaptuite toate acum, aici, rapid si bine. Trebuie sa depuna efort ca sa isi vada planurile realizate si sa invete sa aiba ceva mai multa rabdare.

Leu

In vietile nativilor in Leu poate aparea o prezenta feminina care le va schimba vietile. Acest lucru se poate intampla in mod special pe plan amoros, daca doresc sa inceapa o noua relatie, insa mai degraba va avea loc pe plan personal. Castiguril, deplasarile sau exemenele de care Leii trebuie sa treaca in urmatoarea perioada vor fi incununate de succes daca aceasta femeie este prezenta sau implicata, intr-o forma sau alta.

Citește și:

Fecioara

Domeniul care va beneficia de o schimbare completa in cazul Fecioarelor este cel al banilor. Dupa luni si luni de munca, acesti nativi vor fi rasplatiti in cele din urma cu o marire de salariu, un bonus, chiar si cu niste bani obtinuti din speculatii financiare. La fel de bine sursele lor de venit pot fi imbunatatite cu ajutorul unei mosteniri pe care nu se asteptau sa o primeasca.

Balanta

Este evident ca nativii in balanta vor fi cei mai sensibili oameni la influentele eclipsei de luna, mai sensibili si mai receptivi poate decat Racii tocmai pentru ca acest eveniment astrologic are loc in zodia lor. Cu siguranta din punct de vedere emotional urmeaza cateva zile foarte intense si decisive. Pot pune capat unei relatii sau, din contra, pot decide sa faca urmatorul pas in povestea de dragoste pe care o traiesc.

Scorpion

Nativii in Scorpion vor fi adevarati vulcani emotionali in aceste zile si vor scoate la iveala sentimente sau secrete pe care le credeau pierdute de mult. Tocmai de aceea, le va fi foarte greu sa ia decizii, motiv pentru care le este indicat sa isi pastreze sangele rece si sa analizeze fiecare situate in parte cat de obiectiv se poate. Relatiile de dragoste pot fi tensionate insa, in acelasi timp, foarte pasionale. Ar fi bine pentru acesti nativi sa deschida larg ochii si sa nu confunde pasiunea cu dragostea.

Citește și:

Sagetator

Nativii in Sagetator trebuie sa se pregateasca sufleteste. Desi Nodul Nord ete paznicul viitorului, in cazul lor eclipsa de luna din Balanta care se desfasoara aproape de acest punct important le va scoate in cale o persoana care a fost extrem de importanta pentru ei in trecut. Astfel vor avea ocazia sa incheie definitiv relatia cu aceasta persoana sau sa decida ca trebuie sa isi acorde o a doua sansa.

Capricorn

Poate deloc surprinzator pentru nativii in Capricorn, daca tinem cont de natura lor ambitioasa, eclipsa de luna ii va afecta intai pe plan profesional. Din fericire pentru ei, toate aceste schimbari sunt de bun augur. Desigur, nu inseamna ca vor fi tranzitii line sau usoare insa cu siguranta vor fi incununate de succes. Capricornii isi vor schimba cel mai probabil locul de munca sau vor primi o avansare care desemneaza o noua etapa profesionala pentru ei.

Citește și:

Varsator

Varsatorii se numara printre acei nativi mai putin afectati de eclipsa de luna. Daca au planuri de calatorie ,acestea pot suferi mici modificari. In acelasi timp, daca stiu cum sa isi joace cartile, nativii in Varsator pot castiga sume impresionante de bani cu ajutorul unor persoane din familie aflate peste granita sau vor gasi prilejul de a face o fructoasa calatorie peste hotare.

Pesti

Complet necaracteristic pentru ei, planul amoros al Pestilor nu va fi influentat de eclipsa, ci mai degraba aspectele financiare ale vietii vor trece prin schimbari remarcabile. Vor fi rasplatiti generosi pentru o fapta buna pe care au facut-o in mod altruist si fara sa astepte recompense sau vor primi o avansare, o marire de salariu la locul de munca pentru toate eforturile depuse in ultima perioada.

Foto prima pagina Ollyy/ Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc