Setari Cookie-uri

Cumpana sentimentelor: Efectele eclipsei de Luna asupra zodiei tale

Descopera ce examen iti scoate in cale eclipsa de luna

Foto Romolo Tavani/ Shutterstock

Taur

Taurii sunt foarte afectati in zonele care au legatura cu locul de munca, inclusiv in asociatii, relatia cu colegii si zona financiara. Se pot simti ceva mai agresivi ca de obicei in aceasta perioada insa ar fi ideal sa isi pastreze cumpatul si sa nu raspunda provocarilor. In acelasi timp, pentru Tauri urmeaza o perioada abundenta din mai multe puncte de vedere, motiv pentru care poate fi momentul ideal conceperii unui copil.

Gemeni

Nativii in Gemeni sunt plini de energie in urmatoarea perioada insa, in acelasi timp, vor avea mai putina rabdare decat de obicei. Din fericire, oprotunitatile sunt de partea lor pe doua dintre cele mai importante planuri ale vietii, respectiv in dragoste si pe plan profesional. Sunt creativi, plini de energie si foarte optimisti. Trebuie sa acorde mai multa atentie vietii de familie pentru ca si aici pot avea loc schimbari majore.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc