Setari Cookie-uri

Cumpana sentimentelor: Efectele eclipsei de Luna asupra zodiei tale

Descopera ce examen iti scoate in cale eclipsa de luna

Sagetator

Nativii in Sagetator trebuie sa se pregateasca sufleteste. Desi Nodul Nord ete paznicul viitorului, in cazul lor eclipsa de luna din Balanta care se desfasoara aproape de acest punct important le va scoate in cale o persoana care a fost extrem de importanta pentru ei in trecut. Astfel vor avea ocazia sa incheie definitiv relatia cu aceasta persoana sau sa decida ca trebuie sa isi acorde o a doua sansa.

Capricorn

Poate deloc surprinzator pentru nativii in Capricorn, daca tinem cont de natura lor ambitioasa, eclipsa de luna ii va afecta intai pe plan profesional. Din fericire pentru ei, toate aceste schimbari sunt de bun augur. Desigur, nu inseamna ca vor fi tranzitii line sau usoare insa cu siguranta vor fi incununate de succes. Capricornii isi vor schimba cel mai probabil locul de munca sau vor primi o avansare care desemneaza o noua etapa profesionala pentru ei.

Citește și:

Varsator

Varsatorii se numara printre acei nativi mai putin afectati de eclipsa de luna. Daca au planuri de calatorie ,acestea pot suferi mici modificari. In acelasi timp, daca stiu cum sa isi joace cartile, nativii in Varsator pot castiga sume impresionante de bani cu ajutorul unor persoane din familie aflate peste granita sau vor gasi prilejul de a face o fructoasa calatorie peste hotare.

Pesti

Complet necaracteristic pentru ei, planul amoros al Pestilor nu va fi influentat de eclipsa, ci mai degraba aspectele financiare ale vietii vor trece prin schimbari remarcabile. Vor fi rasplatiti generosi pentru o fapta buna pe care au facut-o in mod altruist si fara sa astepte recompense sau vor primi o avansare, o marire de salariu la locul de munca pentru toate eforturile depuse in ultima perioada.

Foto prima pagina Ollyy/ Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc