Setari Cookie-uri

Cumpana sentimentelor: Efectele eclipsei de Luna asupra zodiei tale

Descopera ce examen iti scoate in cale eclipsa de luna

Rac

Nativii in Rac sunt foarte sensibili la miscarile lunii pentru ca este patronul lor astral, motiv pentru care aceasta eclipsa ii poate da cu totul peste cap. Vor avea dificultati serioase de adaptare la noul ritm al vietii si daca nu reusesc sa se tempereze, pot cauza neplaceri in povestea de dragoste pe care o traiesc sau in viata de familie. Racii trebuie sa accepte ca nu pot fi infaptuite toate acum, aici, rapid si bine. Trebuie sa depuna efort ca sa isi vada planurile realizate si sa invete sa aiba ceva mai multa rabdare.

Leu

In vietile nativilor in Leu poate aparea o prezenta feminina care le va schimba vietile. Acest lucru se poate intampla in mod special pe plan amoros, daca doresc sa inceapa o noua relatie, insa mai degraba va avea loc pe plan personal. Castiguril, deplasarile sau exemenele de care Leii trebuie sa treaca in urmatoarea perioada vor fi incununate de succes daca aceasta femeie este prezenta sau implicata, intr-o forma sau alta.

Citește și:

Fecioara

Domeniul care va beneficia de o schimbare completa in cazul Fecioarelor este cel al banilor. Dupa luni si luni de munca, acesti nativi vor fi rasplatiti in cele din urma cu o marire de salariu, un bonus, chiar si cu niste bani obtinuti din speculatii financiare. La fel de bine sursele lor de venit pot fi imbunatatite cu ajutorul unei mosteniri pe care nu se asteptau sa o primeasca.

Balanta

Este evident ca nativii in balanta vor fi cei mai sensibili oameni la influentele eclipsei de luna, mai sensibili si mai receptivi poate decat Racii tocmai pentru ca acest eveniment astrologic are loc in zodia lor. Cu siguranta din punct de vedere emotional urmeaza cateva zile foarte intense si decisive. Pot pune capat unei relatii sau, din contra, pot decide sa faca urmatorul pas in povestea de dragoste pe care o traiesc.

Scorpion

Nativii in Scorpion vor fi adevarati vulcani emotionali in aceste zile si vor scoate la iveala sentimente sau secrete pe care le credeau pierdute de mult. Tocmai de aceea, le va fi foarte greu sa ia decizii, motiv pentru care le este indicat sa isi pastreze sangele rece si sa analizeze fiecare situate in parte cat de obiectiv se poate. Relatiile de dragoste pot fi tensionate insa, in acelasi timp, foarte pasionale. Ar fi bine pentru acesti nativi sa deschida larg ochii si sa nu confunde pasiunea cu dragostea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc