Setari Cookie-uri

Horoscop audio: Ce asculti in functie de zodia ta

Preferintele tale muzicale sunt strans legate de zodia ta. Iata ce melodii sa asculti in functie de semnul tau zodiacal.

Uneori nu ai nevoie decat de o melodie buna pentru a trece peste momentele de tristete sau pentru a trai cu intensitate bucuria unei vieti implinite. Oricum ar fi, ai posibilitatea de a alege dintr-un infinit de melodii atunci cand vrei sa te lasi purtat de ritmul muzicii departe de probleme. Mai mult decat atat, in momentul in care alegi un anumit tip de muzica esti influentat si de zodia ta. Descopera ce melodii se potrivesc semnului tau astrologic.

Berbec

Nativii nascuti in aceasta zodie sunt cunoscuti in special pentru curajul lor intrucat le place sa infrunte mereu noi provocari care sa ii ajute sa se dezvolte pe toate planurile. Cand se lasa coplesiti de sentimente negative, Berbecii isi pierd puterea de a se concentra la lucrurile esentiale. Partea buna este ca acestia pot reveni la increderea si la sarmul care ii caracterizeaza ascultand ritmul dinamic al melodiei Under Pressure de la Queen.

Citește și:

Taur

Taurii sunt caracterizati in special de rabdarea de care dau dovada cand au de-a face cu situatii dificile. Firea lor calma si perseverenta ii ajuta sa isi atinga mai usor obiectivele. Muzica vesela, dinamica este cea care le da un impuls, determinandu-i sa gaseasca un motiv de bucurie chiar si in momentele grele ale vietii. Printre melodiile care ii binedispun se numara si Escape (The Pina Colada Song) de Rupert Holmes.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au tendinta de a-si petrece prea mult timp analizand detaliile intrucat sunt foarte curiosi sa descopere diferite perspective profunde asupra vietii. Setea lor de cunoastere ii determina sa fie interesati de mai multe domenii. Cand vine vorba de muzica, acestia cauta sa se regaseasca in melodii care le amintesc de propriile experiente pentru a putea privi lucrurile si din alta perspectiva. Melodia Friday I'm In Love a trupei The Cure se potriveste cu personalitatea lor curioasa si optimista.

Citește și:

Rac

Racii sunt foarte sensibili insa asta nu inseamna ca acestia nu stiu cum sa isi controleze emotiile. De fapt, cei din jurul lor sunt impresionati de inteligenta emotionala a Racilor. Cu toate acestea, emotivitatea lor poate fi coplesitoare in special in momentul in care nativii asteapta sa vada ca celorlalti le pasa de ei si ca sunt intelesi. Ca urmare a acestui fapt, versurile de incurajare ale melodiei Stuck In a Moment de la U2 ii ajuta sa treaca mai usor peste obstacole.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc