Setari Cookie-uri

Horoscop audio: Ce asculti in functie de zodia ta

Preferintele tale muzicale sunt strans legate de zodia ta. Iata ce melodii sa asculti in functie de semnul tau zodiacal.

Sagetator

Se poate intampla ca multi Sagetatori sa isi revina rapid la o stare plina de optimism chiar daca au toate motivele din lume sa fie suparati. Firea lor optimista ii ajuta sa aiba mai multa incredere in propriile forte dar si in visurile lor. Ritmul dinamic si versurile melodiilor care ii fac sa contientizeze ca nimic nu ii poate opri, ii scot pe Scorpioni din orice stare proasta. Lor li se potriveste cel mai bine melodia Dreams de la The Cranberries.

Capricorn

Oricine cunoaste un Capricorn a observat deja ca trasatura definitorie a acestuia este hotararea. De cele mai multe ori, acesta nu sta pe ganduri prea mult cand trebuie sa ia rapid o decizie importanta, bazandu-se pe inteligenta si pe intuitie pentru a lua o hotarare buna. Cand se pierde in detalii insa, nu mai poate vedea imaginea de ansamblu. In acele momente sunt binevenite melodiile care il aduc cu picioarele pe pamant si care ii amintesc atat de latura frumoasa a vietii cat si de cea mai putin placuta. Melodia You Can Never Tell de la Chuck Berry este perfecta pentru acesta.

Citește și:

Varsator

Sinceritatea este caracteristica principala a Varsatorilor care spun mereu ce au pe suflet. Cu toate acestea, nativii stiu exact cum sa se faca placuti; ei apeleaza la diplomatie cand au ceva de spus pentru a nu-i rani pe ceilalti. Melodiile linistitoare precum Nine Million Bicycles de la Katie Melua sunt perfecte pentru Varsatorul aflat in cautarea armoniei.

Pesti

Pestii sunt cunoscuti pentru faptul ca trateaza cu profunzime orice situatie si ca vin mereu cu idei noi. Acestia au tendinta de a se adanci in propriile ganduri pentru a se intelege si cunoaste mai bine. Melodiile pline de entuziasm pot fi o adevarata sursa de inspiratie pentru Pestii care au pornit pe drumul regasirii sinelui. Una dintre melodiile preferate de acestia este Ordinary World de la Duran Duran.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc