Setari Cookie-uri

Horoscop audio: Ce asculti in functie de zodia ta

Preferintele tale muzicale sunt strans legate de zodia ta. Iata ce melodii sa asculti in functie de semnul tau zodiacal.

Leu

Multi din aceasta zodie au obiceiul de a-si exprima cat se poate de clar sentimentele mai ales atunci cand sunt in culmea fericirii. Leii nu lasa ca firea lor orgolioasa sa ii determine sa refuze ajutorul celor din jur intrucat au nevoie de multa atentie atat cand sunt tristi cat si cand sunt veseli. Acestia asculta in special melodii care le reflecta puterea lor interioara. O astfel de melodie este si piesa Heroes care apartine lui David Bowie.

Fecioara

Nativul Fecioara se adapteaza foarte usor in functie de situatie; adaptabilitatea lor ii face sa accepte mai usor chiar si aspectele neplacute ale realitatii. Acesta incearca sa gaseasca o solutie pentru a-si regasi cat mai repede echilibrul interior. Ca urmare a acestui fapt, Fecioarele isi dezvolta o inclinatie spre muzica ce ii pune pe ganduri, aceasta reprezentand oportunitatea perfecta de a acorda si mai mult timp introspectiei. Una dintre melodiile potrivite pentru acestea este si Better Days de la Goo Goo Dolls.

Citește și:

Balanta

Balantele au abilitatea de a-si reveni rapid dupa ce s-au confruntat cu o problema care le-a cauzat o usoara instabilitate emotionala. Nativii invata din experientele lor ca pot fi fericiti chiar daca perfectiunea nu poate fi atinsa. Bucuriile mici ale vietii stau la baza senzatiei de implinire, iar Balantele au nevoie de mesajele melodiilor care le incurajeaza sa-si gestioneze tensiunea interioara. Printre melodiile lor preferate poate sa se numere si Brighter Than Sunshine de la Aqualung.

Scorpion

Scorpionii isi dezvaluie cu pasiune emotiile negative si pozitive, osciland brusc intre diferite stari. Dar cel mai mult acestia ies in evidenta datorita energiei cu care ii molipsesc si pe cei din jur. Melodia potrivita acestora ii face sa se detaseze si mai usor de probleme si sa se bucure de prezenta celor apropiati. Acestia asculta cu placere I Got You Babe cantata de Sonny si Cher.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc