Setari Cookie-uri

Astrologie: Copiii versus inteleptii zodiacului

Afla daca faci parte dintre copiii sau maturii zodiacului!

Gemeni – copil

zodiac Gemenii nu iau lucrurile prea in serios, pentru ei totul pare a fi o joaca de copii. Tu te poti da de ceasul mortii, iar ei sa te priveasca amuzati, fara sa priceapa de ce atata drama pentru nimic. Sunt superficiali mai ales in relatiile de amor. Avantajul lor este ca isi pastreaza spiritul copilaros pana la batranete, iar asta ii face atragatori pentru sexul opus.

Rac – copil

in functie de zodie Un copil mare, care-si strange jucariile si pleaca imbufnat daca nu faci cum vrea el, il contrazici sau il neglijezi. Santajul sentimental e punctul forte al oricarui Rac. Indiferent ca ai gresit sau nu, pana la urma ajungi sa te simti vinovat pana-n maduva oaselor si sa-ti ceri iertare. Nu prea dai gres cu niste bomboane, mai ales daca-s de ciocolata!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc