Setari Cookie-uri

Astrologie: Copiii versus inteleptii zodiacului

Afla daca faci parte dintre copiii sau maturii zodiacului!

Sagetator - copil

zodiac Vor sa iasa in evidenta si prefera sa fie ei primii care ridica mana si sunt scosi la tabla, chiar daca nu stiu lectia. Au o neliniste tipica si o supradoza de incredere in sine care-i face vulnerabili. Nu sunt constanti si nici diplomati, nu stiu sa-si menajeze interlocutorul, trantindu-i adevarul in fata cu franchete de copil.

Capricorn - intelept

maturii zodiacului Rabdator, foarte organizat, detasat, Capricornul este una dintre cele mai mature zodii. Da dovada de seriozitate, ambitie, uneori e rece si distant. Spiritul practic si dorinta de securitate ii impiedica sa fie naivi sau sa-si asume riscuri inutile. Se bazeaza pe logica, nu pe noroc sau intuitie si sunt capabili sa vada lucrurile asa cum sunt, fara sa se lase coplesiti de emotii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc