Setari Cookie-uri

Astrologie: Copiii versus inteleptii zodiacului

Afla daca faci parte dintre copiii sau maturii zodiacului!

Leu – adolescent

in functie de zodie Leii se pun intotdeauna pe ei pe primul loc, sunt egoisti si razvratiti intocmai ca orice adolescent veritabil. Vor sa aiba cele mai grozave haine, viseaza sa fie ridicati in slavi pentru orice mic efort, sufera si fac drame din chestiuni minore. Plus ca sunt foarte posesivi, iar cand pierd ceva sau pe cineva reactioneaza ca un copil caruia i s-a luat jucaria din mana.

Fecioara – intelept

zodiac Desi sunt obsedate de perfectiune si foarte critice, Fecioarele au totul foarte bine planificat. Stiu cu precizie ce vor face maine la ora zece sau peste douazeci de ani. Realisti si foarte pragmatici, acesti nativi nu sunt usor de pacalit. Gandirea analitica le permite sa gaseasca solutii si in cele mai complicate situatii, fara sa se panicheze.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc