Setari Cookie-uri

Astrologie: Copiii versus inteleptii zodiacului

Afla daca faci parte dintre copiii sau maturii zodiacului!

Balanta – intelept

maturii zodiacului Cum altfel decat maturi si intelepti pot fi cei nascuti in zodia echilibrului? Sunt corecti, iubesc dreptatea si fac orice s-o apere. Adora sa-i ajute pe altii, sunt calmi, prietenosi, generosi, foarte buni sfatuitori, genul de prieten care nu te lasa la greu, caruia ii poti cere sfatul la orice ora. In dragoste se implica profund si sunt romantici, nu le plac aventurile.

Scorpion - adolescent

in functie de zodie Nicicand nu mai iubim la fel de intens, posesiv, cu suferinte si lacrimi ca-n adolescenta. Scorpionii asa iubesc toata viata, iar cand vine vorba de intimitate, au un libidou crescut, care-i face sa semene tot cu niste adolescenti... la inceputul vietii sexuale. Indrazneti cum numai un copil poate fi, sunt sensibili, usor de ranit si razbunatori.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc