Cand e vorba de modul cum reactionezi cand esti pusa in ipostaza de a trece prin schimbari importante, neasteptate, cifra relevanta este cea a Soarelui.

Numarul 3

numarul soarelui

Universul comunica cu tine prin cifre

Deschisa la minte si foarte spontana, gasesti solutii imediat, si inca unele foarte creative. Totusi nu-ti place sa-ti asumi intreaga responsabilitate, asa ca implici si pe altii cand e vorba de luat decizii importante, care-ti pot schimba cursul vietii, chiar daca te privesc strict personal. Oricat ar fi de dramatica o situatie, iti pastrezi optimismul si nu te pierzi cu firea.

Numarul 4

numarul soarelui

Ai o siguranta de sine pe care cu greu ti-o poate zdruncina cineva. Desi detesti schimbarile, mai ales cand esti pusa in fata faptului implinit, dar reusesti sa-ti pastrezi calmul si nu clachezi. Nu-ti place sa iesi din zona de confort, de aceea rareori iei decizii curajoase din proprie initiativa, chiar daca asta inseamna sa lasi sansele sa treaca pe langa tine. Foarte practica, n-ai obiceiul sa-ti faci iluzii.

Cifra Soarelui: cifra care-ti dezvaluie felul de-a fi in dragoste

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc