Setari Cookie-uri

Numerologie: Cifra Soarelui arata cum te descurci in situatii limita

Cand e vorba de modul cum reactionezi cand esti pusa in ipostaza de a trece prin schimbari importante, neasteptate, cifra relevanta este cea a Soarelui.

Numarul 7

cifra soarelui

Nu te opui cand ti se propune o schimbare si te dai peste cap sa intorci in favoarea ta si situatiile cele mai potrivnice. Esti o visatoare care nu scapa din ochi partea plina a paharului, ba chiar o vezi si acolo unde nu exista. Curiozitatea nativa te face sa cauti mereu dincolo de aparente; te fascineaza emotiile si psihicul uman, pe care le analizezi indeaproape.

Numarul 8

cifra soarelui

Ai nevoie de timp si de sustinere ca sa pregatesti ca la carte o schimbare importanta, dar nu suporti sa ti se impuna lucruri si preferi sa trantesti usa in nasul oricui care iti ingradeste libertatea de a actiona dupa cum simti. Cand intuitia iti spune ca ai dreptate, iti asumi riscuri cu entuziasm si optimism, fara sa te lasi descurajata de dezamagiri. Devii irascibila daca pierzi controlul.

Numarul 9

numarul soarelui

Obiectiva, rationala si meticuloasa, esti un bun strateg, pe care se bazeaza toti din jur cand e vorba de luat decizia cea mai buna. Faci scheme mentale complexe si nu actionezi la voia intamplarii. Ai stofa de lider si, chiar daca pari distanta uneori, de fapt nu faci decat sa te protejezi, fiindca in spatele aparentelor ascunzi o fire sensibila.

Citește și:

foto prima pagina: Ruslan Grechka, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc