Setari Cookie-uri

Numerologie: Cifra Soarelui arata cum te descurci in situatii limita

Cand e vorba de modul cum reactionezi cand esti pusa in ipostaza de a trece prin schimbari importante, neasteptate, cifra relevanta este cea a Soarelui.

Numarul 5

numarul soarelui

Urasti rutina si te descurci in situatii stresante dupa cum iti dicteaza intuitia. Nu-ti place sa-ti faci planuri pe care sa le urmezi cu sfintenie. Si intr-o excursie daca pleci, e de asteptat sa schimbi traseul de cateva ori, in functie de atractiile turistice care-ti ies in cale. Iti place sa incerci lucruri noi si sa imparti responsabilitatea. Cele mai mari nebunii le faci alaturi de prietenii de suflet.

Numarul 6

numarul soarelui

Ai un suflet cald, rabdator, capabil de multa iubire si nu prea se intampla sa fii singura pe lume. Cand esti pusa intr-o situatie limita, ai tedinta sa te gandesti mai intai la ceilalti si sa te pui pe tine pe ultimul loc. Iei responsabilitatile foarte in serios si iti asumi de multe ori chiar si greseli pe care nu le-ai facut tu. Orizontul iti poate fi marginit de principiile de viata mostenite, adesea obtuze.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc