Setari Cookie-uri

Aromele iubirii in functie de zodie: Calatorie olfactiva pe taramurile senzualitatii

Parfumurile pe care alegem sa le purtam influenteaza si starea sufleteasca a oamenilor pe care ii intalnim, nu doar propria noastra dispozitie.

Neroli

uleiuri esentiale foto: Olga Larionova, Shutterstock

Acest parfum floral suav ce provine din Egipt si este extras din florile de portocal se potriveste firilor sensibile, romantice. Delicat, are efect profund relaxant, de ajutor in calmarea tensiunilor nervoase si aprinderea libidoului scazut. Daca torni cateva picaturi pe perna pe care dormi te relaxeaza si te ajuta sa ai un somn profund si vise frumoase alaturi de partenerul tau.

Potrivit pentru: Rac, Leu

Patchouli

uleiuri esentiale foto: wasanajai, Shutterstock

Desi frunzele de patchouli nu au miros in stare proaspata, dupa un intreg proces de uscare si fermentare capata o aroma intensa cu efect tonic, stimulator. Poarta un parfum cu aceasta esenta sau parfumeaza-ti obiectele din dormitor cu patchouli pentru o atmosfera misterioasa, incitanta, incandescenta.

Potrivit pentru: Sagetator, Scorpion

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc