Setari Cookie-uri

Aromele iubirii in functie de zodie: Calatorie olfactiva pe taramurile senzualitatii

Parfumurile pe care alegem sa le purtam influenteaza si starea sufleteasca a oamenilor pe care ii intalnim, nu doar propria noastra dispozitie.

Vanilia

vanilie foto: Samo Trebizan, Shutterstock

Aceasta aroma dulce si suava este pe placul oricui, chiar si al celor mai pretentiosi dintre noi. Stimuleaza simturile si incalzeste trupurile. Aminteste de desert, de copilarie si poate de aceea induce sentimente atat placute, confort emotional si liniste. Exista multe spume de baie si creme de corp cu acest parfum, nu ezita sa le folosesti!

Potrivit pentru: Fecioara, Capricorn

Rozmarin

uleiuri esentiale foto: Catalina M, Shutterstock

Simbol al atasamentului, stabilitatii si iubirii fara sfarsit, rozmarinul este considerat o planta protectoare a indragostitilor. Trezeste simturile, sporeste senzualitatea, imbunatateste functiile sexuale. Incalzeste, creste vitalitatea si energia, incalzeste, alunga tristetea si nervozitatea, mentine dragostea vie in timp.

Potrivit pentru: Pesti, Varsator

Citește și:

Foto prima pagina: Groenning, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc