Setari Cookie-uri

Aromele iubirii in functie de zodie: Calatorie olfactiva pe taramurile senzualitatii

Parfumurile pe care alegem sa le purtam influenteaza si starea sufleteasca a oamenilor pe care ii intalnim, nu doar propria noastra dispozitie.

Trandafir

uleiuri esentiale foto: Olga Miltsova, Shutterstock

Simbolul prin excelenta al iubirii, asa cum culoarea trandafirului rosu invoca sentimente de dragoste, aroma lui relaxeaza trupul, alunga teama, emotivitatea, creste increderea in propriul erotism, degaja senzualitate si aduce incarcatura erotica momentelor in doi. Se spune ca persoanele care adorm in aroma de trandafir viseaza lucruri placute si se trezesc binedispuse. Uleiul esential se extrage din trandafirul de Damasc, cea mai parfumata dintre specii.

Potrivit pentru: Taur, Balanta, Capricorn

Grepfrut

uleiuri esentiale foto: Africa Studio, Shutterstock

Daca porti un parfum sau un ulei esential pe baza de citrice in general si de grepfrut in special nu doar ca tu insati te vei simti mai fresh si mai energica, dar si barbatii te vor vedea mai atragatoare si mai tanara decat arata buletinul. Iti schimba starea de spirit instantaneu si functioneaza ca un magnet pentru sexul opus.

Citește și:

Potrivit pentru: Balanta, Sagetator, Gemeni

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc