Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii care in noiembrie au sansa schimbarii de destin

Luna noiembrie aduce schimbari majore pentru 4 zodii! Afla daca te numeri printre ele!

Scorpion

horoscop noiembrie scorpion
E luna ta. O perioada in care primesti tot ce revendici. Ceea ce pentru alte semne zodiacale aduce stres si disconfort in noiembrie, pe tine doar te motiveaza suficient incat sa te aduni, sa lupti cu toate armele si sa castigi. Stii ca meriti tot ceea ce ceri, te simti puternica, increzatoare si le transmiti asta celorlalti fara niciun cuvant. Ai de castigat in relatile parteneriale de orice natura, intima sau profesionala. Esti energica, entuziasta si de neclintit in deciziile tale. Prezenta in zodia ta, Venus e binevoitoare si-ti aduce noroc in dragoste, scantei in inima celui ales, impacari acolo unde existau resentimente nejustificate. O iei de la capat fie singura, fie cu actualul partener intr-o noua formula, fie alaturi de cineva nou-venit in viata ta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc