Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii care in noiembrie au sansa schimbarii de destin

Luna noiembrie aduce schimbari majore pentru 4 zodii! Afla daca te numeri printre ele!

Sagetator

horoscop noiembrie sagetator
Inca din prima parte a lunii, odata cu intrarea lui Mercur in zodia ta, ai fler, initiativa, simti de la distanta contextele favorabile si scoti din ele tot ce-i mai bun. Comunicarea este bine sustinuta, te faci inteleasa fara efort, gasesti rezolvari la orice situatii, chiar si in cele aparente fara iesire. In plan sentimental conditiile sunt prielnice pentru zile si nopti inflacarate. Simti nevoia sa-ti testezi relatia de cuplu, sa o consolidezi sau sa mergi mai departe pe alt drum. Lasi amintirile neplacute in urma si iti dai sansa de a crea altele, placute si intense. Daca iti doresti asta, ai sanse sa ramai insarcinata sau sa ajungi impreuna cu partenerul la concluzia ca e timpul sa aveti un copil. Reusitele tale din aceasta perioada pot fi notabile cu conditia sa ai curaj sa actionezi si sa mizezi numai pe adevar.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc