Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii care in noiembrie au sansa schimbarii de destin

Luna noiembrie aduce schimbari majore pentru 4 zodii! Afla daca te numeri printre ele!

Pesti

horoscop noiembrie pesti

Al saselea simt al tau, venit dintr-o si mai profunda sensibilitate si intelegere a celorlalti in aceasta perioada, este cel care te poarta pe drumuri noi, interesante, aducatoare de schimbare. Iti largesti orizonturile, planifici calatorii, singura sau cu altii, faci primii pasi, primele formalitati care te apropie de o destinatie de la care ai asteptari mari. Chiar daca nu pleci tu, primesti vesti bune sau chiar un beneficiu direct, palpabil, posibil financiar, din strainatate. Daca tot amanai sa le scrii sau sa le telefonezi rudelor sau prietenilor din afara tarii, acum e momentul oportun. Te lasi condusa de sentimente, natura ta boema iese la suprafata mai mult ca oricand, dai curs inclinatiilor artistice. In relatiile intime iei decizii bazandu-te mai putin pe atractia fizica si mai mult pe conexiunea intelectuala, pe gusturile si interesele comune.

Citește și:

Sursa foto: Udr Ovidiu

Foto prima pagina: Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc