Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

La inceput de an toti ne facem planuri si liste cu dorinte de indeplinit. In functie de zodia ta, iata care este rezolutia favorizata de astre, care-ti poate aduce schimbari benefice si fericire!

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Rezolutii pentru 2018 in functie de zodie

Berbec - transforma-ti visul in realitate!

rezolutii 2018 berbecfoto: ladyphoto, Shutterstock

Daca iti doresti demult ceva, e momentul sa faci orice efort ca sa-ti vezi visul cu ochii. Nu-ti refuza nimic si profita de ocaziile care ti se ofera, s-ar putea sa fie unice! Pleaca in safari, zboara cu parasuta, muta-te in alta tara, casatoreste-te! E un an in care iti merge bine, asa ca nu te abtine, spune da noilor aventuri si fa-l memorabil!

Taur – iarta mai des!

rezolutii 2018 taurfoto: Poznyakov, Shutterstock

In primul rand, pe tine. Fii mai ingaduitoare, da-ti voie sa gresesti, nu te mai judeca atat de aspru. Lasa incrancenarea in urma si incearca sa uiti vechile dispute. Vei vedea, impacarea cu tine si cu altii iti aduce un sentiment nepretuit de liniste sufleteasca. Chiar daca trebuie sa renunti la unele principii de viata, vei vedea ca e un lucru bun sa-ti largesti orizonturile.

Gemeni – fa-ti pe plac tie!

rezolutii 2018foto: ladyphoto, Shutterstock

Trebuie sa-ti propui sa te gandesti mai putin la ce cred altii si mai mult la ce-ti doresti tu. Iti adori prietenii, te bucuri sa fii mereu in compania cuiva, dar cea mai importanta relatie pe care o vei avea vreodata este cea cu tine insati. Petrece mai mult timp singura, cu un pahar de vin si cu o carte buna sau cu serialul preferat. Vei fi incantata sa te redescoperi!

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: