Setari Cookie-uri

Astrologie: Rezolutia ta pentru 2018 in functie de zodie

Ce schimbari iti vor aduce noroc in urmatorul an in functie de zodia ta!

Balanta – urmeaza-ti pasiunea!

rezolutii 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

Vrei sa te inscrii la un curs de pictura, sa inveti sa inoti sau sa devii specialista in deserturi raw? Hobby-ul se poate transforma in meserie sau, daca nu, macar iti aduce satisfactii sufletesti care nu-s de ici, de colo. Nu sacrifica nicio sansa de a te simti implinita si nu mai cauta aprobarea nimanui, pur si simplu mergi unde te poarta sufletul!

Scorpion – fii mai realista!

rezolutii 2018 foto: ViChizh, Shutterstock

E greu, dar invata sa te pui in locul celorlalti, in special in privinta relatiilor sentimentale. Nu lua drept punct de reper modul in care ai actiona tu intr-o situatie sau alta, posesivitatea te face subiectiva. Faptul ca oamenii gandesc diferit de tine nu-i face mai putin buni. Iubeste-i asa cum sunt si accepta ca asta-i viata: cu totii gresim.

Sagetator – implica-te mai mult!

rezolutii 2018 foto: Mandy Godbehear, Shutterstock

Citește și:

Pentru blocajele din viata ta profesionala si de cuplu, pentru momentele in care nu te mai simti motivata e de vina blazarea. Adori sa experimentezi si sa schimbi imediat ce (sau pe cine) nu-ti place. Ce-ai zice ca in 2018 sa incerci lucruri noi, dar fara sa schimbi contextul? Uneori, poate fi folositor sa ramai alaturi de aceeasi persoana, cu acelasi job sau in aceeasi locuinta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc