Setari Cookie-uri

Astrologie: Rezolutia ta pentru 2018 in functie de zodie

Ce schimbari iti vor aduce noroc in urmatorul an in functie de zodia ta!

Rac – spune mai des NU!

rezolutii 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

Pentru tine, e cea mai utila decizie in 2018. Daca te pui mereu pe locul doi de dragul copiilor, al partenerului sau al jobului, frustrarile de aduna si sufletul iti oboseste. Spune-le si celorlalti cand nu mai poti si imparte din sarcinile obositoare! Fixeaza anumite limite in cuplu, in familie, la birou si incetineste-ti ritmul alert al vietii!

Leu – apuca-te serios de sport!

rezolutii 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

Avalansa de emotii si sentimente coplesitoare, munca multa si responsabilitati aduc mult stres in viata ta. O activitate fizica energizanta si placuta, care sa te ajute sa te detasezi de griji este tot ce ai nevoie pe termen lung. Include sportul in rutina ta zilnica, asa cum faci cu cafeaua de dimineata. Pe plan personal, invata sa asculti mai mult si straduieste-te sa intelegi, nu sa dai replici.

Citește și:

Fecioara – pune-te pe primul plan!

rezolutii 2018 foto: Fernando Cortes, Shutterstock

Nevoile tale emotionale au cam fost neglijate, asta pentru ca mereu te preocupi sa le fie bine altora. Supara-te mai rar si razi mai des, nu mai trata totul cu maxima seriozitate! Mergi la film singura, incearca un fel de mancare pe care nu l-ai mai gustat, ia-ti un abonament la SPA, culca-te devreme si odihneste-te fara sa te simti vinovata!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc