Setari Cookie-uri

Astrologie: Rezolutia ta pentru 2018 in functie de zodie

Ce schimbari iti vor aduce noroc in urmatorul an in functie de zodia ta!

Capricorn – razi si fa ce vrei!

rezolutii 2018 foto: Alex Tihonovs, Shutterstock

Nu trebuie sa colorezi realitatea in nuante blande, doar ca sa fie pe placul altora. Cand primesti indicatii despre cum sa-ti traiesti viata, razi de ele si mergi mai departe. Fii directa, categorica si bucura-te de fiecare clipa asa cum simti tu ca e mai bine. Cand ceva nu-ti iese cum ai visat, nu te descuraja. Actioneaza pas cu pas, cu zambetul pe buze si vei ajunge unde vrei!

Varsator – calatoreste!

rezolutii 2018 foto: Subbotina Anna, Shutterstock

Toate excursiile, scurte sau lungi, in tara sau in strainatate iti aduc oportunitati nesperate, o doza binemeritata de odihna si amintiri frumoase. E o idee minunata pentru 2018 sa iti propui sa calatoresti mai mult si chiar sa te tii de plan! Si pentru ca te incarci sufleteste cand faci bine altora, ai putea sa participi constant la actiuni caritabile, sa ajuti copii, batrani sau animalute.

Citește și:

Pesti – fa mai mult din ce iti place!

rezolutii 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

Ai tras de tine si te-ai epuizat, asa ca meriti o pauza de relaxare. Firea ta meditativa, creativa si mai ales inclinatiile artistice trebuie scoase in fata in 2018. De obicei le neglijezi in favoarea altor lucruri pe care le consideri mai utile, dar anul asta e bine sa le dezvolti la maximum. Iti pot aduce profituri, inclusiv financiare!

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc