Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-ti aduce Mosul in functie de zodie

Ce cadou vei primi de la Mos Craciun in functie de zodia ta?

Rac

mos craciun Ai avea mare nevoie sa-ti daruiasca cineva un bax de energizante. Vrei sa le faci pe toate perfect, sa ai casa luna si nu toti ai casei vor sa-ti cante in struna. Clar, epuizarea bate la usa, iar fara multa cofeina nu rezisti pana de Revelion. Acum, vorbind serios, o saptamana undeva departe de lume si de aglomeratie, in care sa te odihnesti, ar fi un cadou binemeritat.

Leu

cadouri de craciun Tie Mosul trebuie sa-ti fi pregatit o oglinda mare, unicat, in care sa te poti admira in toata splendoarea, asa cum iti place sa o faci de dimineata pana pe-nserat. Sau un dressing imens, in care sa ai loc pentru toate tinutele spectaculoase. Ti-ar prinde bine si o carte de astronomie, din care sa afli, nu cu bucurie, ca Pamantul nu se invarte in jurul tau, ci doar a astrului care te guverneaza.

Fecioara

ce-ti aduce Mosul Ai noroc daca primesti un planificator, pe care sa-l completezi minutios, cu spor, pentru ca-ti place sa organizezi fiecare detaliu minor. Cea mai disciplinata zodie dintre toate are nevoie de ordine perfecta in agenda ca sa poata functiona. Si niste vin rosu ti-ar prinde bine sa gasesti sub brad, pentru momentele cand nu se intampla toate cum vrei tu si-ti vine sa-ti iei campii...

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc