Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-ti aduce Mosul in functie de zodie

Ce cadou vei primi de la Mos Craciun in functie de zodia ta?

Balanta

cadouri de craciun Intotdeauna esti la regim si mancarea sanatoasa este una dintre obsesiile tale, asa ca o carte cu retete de detoxificare sau diete binefacatoare sigur te incanta si te ajuta in incercarea ta de a stapani principiile alimentatiei fara cusur. Iar ca sa-ti vada zambetul de copil fericit, Mosul poate aranja o seara pe gheata la patinoar ori o iesire de cateva zile la ski.

Scorpion

cadouri de craciun E greu si pentru Mos Craciun sa aleaga un cadou pentru Scorpionul care, orice i-ai spune sau i-ai oferi, oricum le va rastalmaci. Niste romane sau dvd-uri cu filme politiste te-ar ajuta sa devii un si mai bun detectiv, desi e putin probabil sa existe scenariu pe care sa nu-l fi gandit tu insati deja. Te-ai bucura si de o bicicleta, sa pedalezi intens si sa te poarte cat mai departe de griji.

Sagetator

cadouri de craciun pentru zodii Pentru Sagetator un Mos inspirat poate achizitiona un abonament la sala, eventual unul full pe tot anul, poate reuseste cumva sa mai domoleasca energia care te coplesea. Cu siguranta il bate gandul sa-ti aduca si un set complet de reguli de urmat si lucruri de schimbat in viata ta pana la Craciunul din 2018. Dar stie si el ca sunt sanse mari sa le incalci pe toate.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc