Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-ti aduce Mosul in functie de zodie

Ce cadou vei primi de la Mos Craciun in functie de zodia ta?

Capricorn

Mos Craciun Nu e greu sa faci un Capricorn fericit, dar e destul de scump, caci il incanta doar cadourile costisitoare, nu sentimentale. Sau foarte practice, de exemplu un voucher de rasfat la un salon de infrumusetat. In alta ordine de idei, ai avea multe de invatat dintr-o carte cu tehnici de relaxare, caci prea esti perfectionista si asta te streseaza tare.

Varsator

cadouri de craciun Mosul stie ca iti plac surprizele si ca te poate cuceri cu un cadou neasteptat. Sau, daca nu-i mai inspirat, cu un card de cumparaturi in magazinul preferat, caci se stie, Varsatorii sunt dependenti de shopping. Bauturile bune sunt alta varianta care nu da gres. Te ajuta sa te destinzi asa de tare, ca nici n-o sa-ti mai pese daca Mosul ti-a cumparat si altceva in afara de lichiorul acela divin...

Pesti

cadouri de craciun Chiar daca nu e sezonul cel mai potrivit, o excursie undeva la malul marii face mereu un Peste fericit. Sigur Mosul nu te-ar lasa singura acolo, caci stie bine: sarbatorile de iarna ii fac pe Pesti dornici de iubit. Ce mai gasesti sub bradul de Craciun? O piatra pretioasa in nuante de smarald sau o rochie de culoare albastra, pentru cel mai romantic Revelion.

Citește și:

foto prima pagina: TierneyMJ, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc