Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde gasesti dragostea in 2018

Cum te va surprinde dragostea in anul 2018 in functie de zodia ta?

Nu intotdeauna dragostea pe care o cauti vine de la jumatatea de sex masculin. Uneori, gasesti iubirea unde te astepti mai putin!

Unde vei gasi dragostea in functie de zodie

Berbec – la barbatul care ti-e sortit

horoscop dragoste 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

2018 este anul in care cautarile si zbaterile sufletesti nu-si mai au rostul. Astrele te ajuta sa intalnesti sau sa regasesti omul alaturi de care vrei sa-ti petreci tot restul vietii. De data asta nu mai ai dubii, totul ti-e clar ca lumina zilei. Alaturi de el te simti ACASA, iubesti si esti iubita.

Taur - la cel mai bun prieten

unde gasesti dragostea in functie de zodie foto: Poznyakov, Shutterstock

Te poti indragosti de cel mai bun prieten si sa ai surpriza ca amorul e reciproc, dar nu neaparat despre o astfel de iubire este vorba, ci despre faptul ca vei simti in 2018 ce inseamna prietenia sincera. Descoperi acea persoana speciala care te ajuta neconditionat cand ai mai mare nevoie.

Citește și:

Gemeni - in tine insati

horoscop dragoste 2018 gemeni foto: ladyphoto, Shutterstock

E anul in care trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine. Daca nu te accepti asa cum esti, daca nu te consideri speciala, daca nu esti multumita de tine, nu ai cum sa atragi in viata ta iubire. Ai petrecut prea mult timp plangandu-ti de mila, e timpul sa zambesti si sa plutesti!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc