Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde gasesti dragostea in 2018

Cum te va surprinde dragostea in anul 2018 in functie de zodia ta?

Balanta - in iertare

horoscop dragoste 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

Atunci cand ierti pe cineva, iti simti inima impacata, plina de bucurie. Si primesti la schimb recunostinta. Iertarea te poate purta pe drumul iubirii in 2018. Poate fi vorba de un fost iubit pe care l-ai indepartat, dar nu l-ai uitat si pe care il primesti inapoi. Va fi un an intens!

Scorpion - in dormitor

dragoste in functie de zodie foto: ViChizh, Shutterstock

Dragostea fizica este dominanta pentru Scorpioni in 2018. Cateodata e mai bine sa nu te implici atat de mult sentimental, ci doar sa te bucuri de experienta simturilor. Poti incepe o relatie nu neaparat cu gandul de a ajunge la altar, ci pentru a trai momente intense intre asternuturi.

Sagetator - in viata de zi cu zi

horoscop dragoste 2018 foto: Mandy Godbehear, Shutterstock

Tu o sa te indragostesti de viata ta, asa cum e ea, imperfecta. Inveti sa apreciezi mai mult un rasarit, o bataie cu zapada, o ploaie de vara. Lucrurile mici iti aduc bucurie neasemuita, o sa te simti multumita, vesela si optimista cu privire la viitor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc