Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde gasesti dragostea in 2018

Cum te va surprinde dragostea in anul 2018 in functie de zodia ta?

Rac - la copii

horoscop dragoste 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

In 2018, petreci mai mult timp cu copiii. Va faceti confesiuni, promisiuni, iesiti impreuna, va distrati si va apropiati mai mult ca oricand. Asta nu inseamna ca relatia cu partenerul merge prost, dimpotriva. Poti primi iubire din mai multe surse, dragostea nu prisoseste si nu oboseste niciodata.

Leu - in strainatate

horoscop dragoste 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

Calatoriile, cu cat sunt mai lungi, cu atat te poarta mai departe si mai adanc pe cararile sufletului. Iti poti intalni iubirea vietii in avion, in tren sau in orice loc unde se reunesc multi straini, poate la vreo conventie internationala de sport sau la o intalnire de afaceri.

Fecioara – la munca

unde gasesti dragostea in functie de zodie foto: Fernando Cortes, Shutterstock

Tu iubesti ceea ce faci in cariera si realizarile profesionale te implinesc si sufleteste. Dar, pentru ca petreci atata timp la birou, o relatie se poate infiripa oricand cu unul dintre colegi. Una serioasa si nu neaparat cu un nou-venit. Se poate isca o scanteie chiar cu unul dintre sefi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc