Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde gasesti dragostea in 2018

Cum te va surprinde dragostea in anul 2018 in functie de zodia ta?

Capricorn - in amintiri

dragoste in functie de zodie foto: Alex Tihonovs, Shutterstock

Nu e vorba ca n-ai fi multumita de trecutul tau, dar iti amintesti cu drag si dor experiente frumoase, poate legate de prima iubire ori de inceputul celei din urma. Le retraiesti si poate chiar le repui in scena. Dragostea o gasesti si in natura, in orice peisaj superb, neatins de om.

Varsator - intr-un nou hobby

horosocop dragoste 2018 foto: Subbotina Anna, Shutterstock

Pui mult suflet in pasiunile tale, iar in 2018 e timpul potrivit sa pui mai mult pret pe una dintre ele. Indiferent ca e vorba de pictura, muzica sau alergare, iti iei talentul in serios si te indragostesti de tot ce-ti aduce bun aceasta noua activitate, ba chiar o transformi intr-un stil de viata.

Pesti – prin vecini

horoscop dragoste 2018 foto: ladyphoto, Shutterstock

Tu gasesti iubire peste tot, asa ca jumatatea iti poate iesi in cale si cand mergi sa platesti factura de intretinere sau in vizita la o matusa pe care n-ai intalnit-o demult. Sansele cresc daca te afli intr-un loc mistic, care sa-ti trezeasca sentimentul de magie.

Citește și:

Foto prima pagina: Tatiana Apanasova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc