Setari Cookie-uri

TOP 4 cele mai irascibile zodii

Afla daca te numeri printre cele mai irascibile zodii.

Fecioara

zodii irascibile Acest nativ care-si doreste sa fie totul la linie are mereu motiv de suparare. De la coada prea mare de la hypermarket, pana la inghesuiala din autobuz sau dezordinea de la birou, mereu apare un lucru sau altul care-l scoate din minti si niciodata nu se abtine de la comentarii acide. Fecioara este mofturoasa si recalcitranta, nu suporta sa-i fie trecute cu vederea dorintele sau incalcate regulile. Daca nu-ti respecti promisiunile facute unei native din aceasta zodie, o vei vedea tranformandu-se in foc si para cat ai clipi. Declara conflict deschis cand are de-a face cu o persoana neserioasa si e greu sa-i reintri in gratii dupa ce o enervezi, pentru ca devine total insensibila in ce te priveste.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc