Setari Cookie-uri

TOP 4 cele mai irascibile zodii

Afla daca te numeri printre cele mai irascibile zodii.

Leu

zodii irascibile E obisnuit sa se invarta toti si toate in jurul lui, asa ca nu e de mirare ca se enerveaza daca nu merg lucrurile conform planului. Aroganta e cea care-l face sa-si piarda cumpatul. Tocmai pentru ca e foarte sigur pe el si destul de inflexibil, racneste din toti rarunchii daca te joci cu nervii lui sau ii faci vreo nedreptate, de exemplu, daca ii sufli de sub nas jobul pe care el il vana. Doamne fereste sa-l faci sa se indoiasca de loialitatea ta, caci vei vedea inaintea ochilor un uragan dezlantuit. E iute la manie si poate spune vrute si nevrute in momentele de zbucium interior. Nu-l provoca, fiindca rabdarea n-a fost niciodata punctul lui forte!

Foto interior: Tatyana Profokieva, Shutterstock

Foto prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc