Setari Cookie-uri

TOP 4 cele mai irascibile zodii

Afla daca te numeri printre cele mai irascibile zodii.

Rac

zodii irascibile Se stie ca Racii sunt sensibili, cu atat mai mult femeile Rac. Mereu ca pe ace, pentru ca vor sa iasa totul fara cusur, se supara din senin pentru diverse fleacuri si isi schimba dispozitia cand nu te astepti. Nici cunoscutii lor nu stiu intotdeauna ce gest sau cuvant banal ii pot calca pe coada sau, mai bine zis, pe suflet. Cu cat insista ceilalti sa linisteasca o femeie Rac nervoasa, cu atat ea lasa impresia ca se simte mai neinteleasa si nefericita, desi in realitate are nevoie doar de atentie si de iubire impartasita. Un Rac suparat nu se manifesta de obicei zgomotos, ci se retrage, devine tacut, imbufnat sau chiar plangacios. E greu sa le menajezi sentimentele, dar e singura cale ca sa eviti sa-i aduci mult prea des cu nervii la pamant.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc