Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai bune (si nebune) sotii din zodiac

Zodia iti spune daca vei fi sotia pe care orice barbat si-o doreste!

Pesti

cele mai bune sotii foto: ladyphoto, Shutterstock

Fericirea sotului si a copiilor este motivul existentei femeii nascute in acest semn zodiacal. Este cea mai intelegatoare si generoasa, stie sa lase de la ea, trece cu vederea micile neajunsuri si nu se teme de compromisuri. Romantismul nu si-l pierde nici dupa ani de convietuire si nu se plictiseste niciodata de omul iubit, daca el stie sa-i acorde atentia cuvenita.

Capricorn

cele mai bune sotii foto: Alex Tihonovs, Shutterstock

E genul de sotie care le face pe toate ca la carte: amanta in dormitor, gospodina in bucatarie si femeia perfecta in societate. Are serviciu, cariera, dar si copii ascultatori si sot satisfacut din toate punctele de vedere. Conditia e sa te incadrezi in regulile ei, uneori extrem de riguroase. E foarte organizata, altfel n-ar putea face fata duiumului de responsabilitati zilnice.

Citește și:

Leu

top zodii de femei foto: ladyphoto, Shutterstock

Puternica si loiala, cu femeia Leu formezi echipa pe viata. Daca joci dupa regulile ei, altfel atitudinea i se schimba radical cat ai bate din palme. Stie sa-si faca sotul sa se simta cel mai norocos barbat din lume, dar felul ei exigent de-a fi poate aduce si o doza de stres nedorit. Ea trebuie sa fie cea care ia decizii si cu siguranta nu-ti doresti sa o contrazici in chestiuni importante.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc