Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai bune (si nebune) sotii din zodiac

Zodia iti spune daca vei fi sotia pe care orice barbat si-o doreste!

Berbec

cele mai bune sotii foto: ladyphoto, Shutterstock

Desi este corecta, dedicata si foarte fidela, responsabilitatile de femeie maritata nu sunt pentru o nativa Berbec incapatanata, independenta si dornica de libertate. Nu-si va petrece timpul in fata aragazului, nu-i place sa dea cont sau sa-si schimbe obiceiurile de dragul nimanui.

Sagetator

top zodii de femei foto: Mandy Godbehear, Shutterstock

Femeiele nascute in zodia Sagetator au multe alte prioritati in viata, inainte casatoriei. Au mult prea multe planuri si dorinte pe care nu prea si le mai pot indeplini din ipostaza de femei devreme acasa. Cand au copii, totul se schimba si isi indeplinesc misiunea de sotie si mama ireprosabil, dar raman independente.

Scorpion

top zodii de femei foto:ViChizh, Shutterstock

O amanta desavarsita, femeia Scorpion poate fi o sotie de cosmar, foarte posesiva si pretentioasa. Gelozia ei iesita din comun nu se domoleste dupa ce devine sotie cu acte-n regula, dimpotriva, abia atunci simte ca are drepturi depline asupra sotului, pe care-l tine din scurt. Iubeste mult, dar sotul va plati scump momentele de armonie.

Citește și:

Foto prima pagina: Inara Prusakova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc