Zodia iti spune daca vei fi sotia pe care orice barbat si-o doreste!

Fecioara

cele mai bune sotiifoto: Fernando Cortes, Shutterstock

Perfectionsimul pe care si-l doreste in toate aspectele vietii nu face casa buna cu viata de femeie maritata. Riscul sa-si cicaleasca mult prea des sotul si copiii e aproape iminent. Insa un barbat maleabil, dispus sa inchida ochii si urechile de dragul armoniei din caminul conjugal poate trai mult si bine alaturi de o Fecioara.

Gemeni

top zodii de femeifoto: ladyphoto, Shutterstock

Mereu in schimbare, o Geamana nu pune mare pret pe viata de familie. E la fel de multumita cu o relatie pasagera, dar pasionala, care sa-i ofere libertate. Are nevoie de timp ca sa se ocupe de ea, de proiectele profesionale, de prieteni si nu e dispusa la mari sacrificii.

Varsator

top zodii de femeifoto: Subbotina Anna, Shutterstock

Blazarea e cea care te face sa te feresti cat poti de casatorie, daca esti Varsator. Cea mai mare teama e aceea de a ajunge din iubiti, simpli colegi de apartament. Cand intervine rutina, da bir cu fugitii, asa ca trebuie sa-i oferi multa atentie si experiente noi ca sa n-o pierzi.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc