Formule sacre din religiile orientale, mantrele sunt cuvinte pe care nu doar le rostesti, dar le primesti energia si o lasi sa lucreze in interiorul sufletui tau, sa te transforme. Astfel, mantra potrivita iti deschide porti nenumarate catre noi dimensiuni ale existentei tale. Afla ce mantra te ajuta, in functie de zodie, sa obtii ce-ti doresti de la viata si rosteste-o cu voce tare dimineata, seara si de cate ori esti intr-o situatie dificila.

Mantra potrivita in functie de zodie pentru 2018 Berbec

Ai tendinta sa incepi o mie de lucruri si sa nu le duci la bun sfarsit. Domoleste-ti entuziasmul si organizeaza-te mai bine. Accepta doar acele proiecte pe care stii ca ti le poti asuma pana la capat, concentreaza-te pe mai putine lucruri si fa-le ca la carte! Gaseste-ti echilibrul!

Taur

Taurii vor avea parte de intalniri si evenimente neasteptate anul acesta. Accepta schimbarile cu inima deschisa si totul iti va fi mult mai usor. Situatiile si persoanele noi din viata ta iti pot aduce sanse nesperate, asa ca incearca sa vezi mereu partea plina a paharului.

Gemeni

E timpul sa inveti sa nu-ti mai reprimi trairile interioare. Pune mai mult pret pe gandurile tale, pe ceea ce simti si iti doresti. Iubeste-te, ai grija de corpul tau, dar in aceeasi masura de minte si de spirit. Abia astfel vei fi pregatita sa primesti sansele care te asteapta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: