Setari Cookie-uri

Horoscopul druidic: cel fel de arbore esti in functie de ziua in care te-ai nascut

Ce credeti ca au in comun zodiile cu stejarii, nucii sau brazii? Zodiacul druidic, cunoscut si sub numele de horoscopul arbicol, prin care se evidentiaza caracterul interior. Acest zodiac are la baza sa 21 de arbori, fiecarei zodii revenindu-i 3 sau 4 vlastari.

Ce credeti ca au in comun zodiile cu stejarii, nucii sau brazii? Zodiacul druidic, cunoscut si sub numele de horoscopul arbicol, prin care se evidentiaza caracterul interior. Acest zodiac are la baza sa 21 de arbori, fiecarei zodii revenindu-i 3 sau 4 vlastari.

Din zodia berbec fac parte: stejarul, alunul, scorusul si artarul

Stejarul ( 21 martie) are ca trasatura definitorie forta, fiind o persoana curajoasa, independenta si puternica, care nu se bazeaza pe cei din jurul sau. Este mereu inconjurat de prieteni, fiind o gazda primitoare si o companie imbietoare. In dragoste, este devotat doar daca isi gaseste jumatatea. Are o parere foarte buna despre sine, este mandru, orgolios, si nu este adeptul schimbarilor.

Alunul corespunde zodiei berbec (22-31 martie) si balantei ( 24 sept-2 oct) si are ca trasatura definitorie farmecul magic.

horoscop Nativul din alun se adapteaza oricarui stil de viata, nu are pretentii si nu cere nimic. Daca va este dusman, trebuie sa va feriti de el, pentru ca va poate face mult rau, dar daca va este prieten, va va ajuta de cate ori veti fi la ananghie.

Este foarte inteligent, amator de competitii, iar in relatiile sentimentale reuseste de fiecare data sa obtina ce isi doreste.

Nativul din scorus (1-10 aprilie, 3-12 octombrie) are ca trasatura definitorie sensibilitatea, desi lemnul sau este rezistent si tare. Este mereu indragostit, dispus de multe ori sa renunte la sine pentru partener.

Are o inclinatie aparte catre arta si moda, ii plac bijuteriile. Este independent, dar in acelasi timp nehotarat si instabil. Daca ar fi mai curajos si ar renunta la teama de a nu gresi, nu ar mai trece neobservat, cum i se intampla de multe ori.

Trasatura definitorie a nativului din artar ( 11-20 aprilie, 13-22 octombrie) este cerebralitatea. In relatiile de dragoste, este complicat ,imprevizibil, de multe ori preferand sa se inchida in sine, decat sa comunice. Are inclinatie spre orice fel de exces, nu ii place singuratatea, preferand sa fie inconjurat de cat mai multi oameni.

Este o persoana inteligenta, cu idei inovatoare, dar cand le pune in practica, rezultatele sunt, de multe ori, sub asteptarile sale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc