Setari Cookie-uri

Horoscopul druidic: cel fel de arbore esti in functie de ziua in care te-ai nascut

Ce credeti ca au in comun zodiile cu stejarii, nucii sau brazii? Zodiacul druidic, cunoscut si sub numele de horoscopul arbicol, prin care se evidentiaza caracterul interior. Acest zodiac are la baza sa 21 de arbori, fiecarei zodii revenindu-i 3 sau 4 vlastari.

Este mereu dornic sa afle lucruri noi si este un confident bun, care nu va folosi inpotriva ta secretele impartasite.

Zodiei Taur ii revin arborii: nuc, plop si castan.

horoscop Nativul din nuc (21-30 aprilie, 23 octombrie-11 noiembrie) poate fi periculos, sadic, iar uneori da dovada si de generozitate. Trece foarte usor de la o stare de bine la o stare de cruzime, reusind sa ii terorizeze pe cei din jurul sau.

Daca va indragostiti de un native din nuc, nu va veti plictisi, deoarece este omul surprizelor. Atentie, insa, deoarece surprizele nu vor fi mereu placute.

Desi uneori ii place sa stea singur, are multi prieteni, dar pe care reuseste sa ii eclipseze.

Nativul din Plop ( 1-10 mai, 3-12 august, 31 ianuarie-9 februarie) este dominat de pesimism, deoarece nu are incredere in sine. Este atasat de locurile natale si nu poate trai fara prietenii sai apropiati, desi uneori prefera singuratatea.

Putini nativi din Plop sunt fericiti in casatorie, dar nu vor divorta niciodata din proprie initiative.
Sunt independent, inteligenti, dar au tendinta de a deveni lacomi.

Desi este macinat de conflicte interioare, el nu se plange si nu impovareaza pe nimeni cu problemele sale.

Nativul din Castan (11-21 mai, 12-21 noiembrie) este o fire vesela, dificila si supicioasa.
In dragoste, isi gaseste greu fericirea, din aceasta cauza devenind un frustrat. Are nevoie de atentie si de dragoste ca de aer, dar va avea parte de ele foarte rar.

Pretuieste foarte mult dreptatea. Desi este zgarcit, ii place sa traiasca in lux si are o inclinatie spre exces.

Primul arbore al zodiei Gemeni este Frasinul ( 22-31 mai, 22 noiembrie-2 decembrie) a carei trasatura dominanta este ambitia. Desi de mule ori, lasa impresia ca nu te poti baza pe el, aceasta este doar o masca pe care si-o pne de fiecare data cand ceva nu este pe placul sau.

Are un stil de viata libertin, fiind mereu inconjurat de sexul opus, deoarece reprezentantii din Frasin sunt frumosi si fermecatori.

Cand vine vorba de relatii, il va alege doar pe cel care corespunde in totalitate cu standardele sale si se va casatori din dragoste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc