Setari Cookie-uri

Horoscopul druidic: cel fel de arbore esti in functie de ziua in care te-ai nascut

Ce credeti ca au in comun zodiile cu stejarii, nucii sau brazii? Zodiacul druidic, cunoscut si sub numele de horoscopul arbicol, prin care se evidentiaza caracterul interior. Acest zodiac are la baza sa 21 de arbori, fiecarei zodii revenindu-i 3 sau 4 vlastari.

Sunt persoane rafinate, romantice, carora le plac bijuteriile si casele vechi.

Sunt ambitiosi si isi doresc sa reuseasca in cariera si nu se lasa influentati de nimeni. Nativii din zodiac Bradului pot fi afectati de o boala grava, pe termen indelungat, dar ajung fara probleme la batranete.

horoscop Nativii din zodia Ulm ( 12-22 iulie, 10-19 ianuarie) ii intalnim in zodia Racului, dar si in Capricorn. Reprezentantilor acestei zodii le face placere sa ii critice pe cei din jur, dar fara sa ii supere, datorita simtului umorului bine dezvoltat. Sunt directi si spun mereu ce gandesc.

Nu accepta nedreptatea si traieste cu ideea ca adevarul si dreptatea vor triumfa intr-o zi. Are incredere in oameni, in fata carora reuseste mereu sa se impuna. Din pacate pentru el, nu reuseste sa le inspire subalternilor sai respect, ci doar teama. Ulmii se dedica in totalitate familiei care conteaza foarte mult pentru ei.

Le place sa duca o viata linistita, calma, dar cu trecerea anilor, prezinta tendinte de ingrasare, deoarece ii plac excesele.

Din zodia leului fac parte arborii: chiparosul, plopul si cedrul.

Nativul din chiparos ( 23 iulie-2 august, 20- 30 ianuarie) este foarte loial persoanelor care ii sunt dragi, dar si celor alaturi de care isi intemeiaza o familie. Pentru ca nu ii place singuratatea, familia sa va fi una numeroasa.Nu are mari asteptari de la viata pe care o ia asa cum este. Nu se bazeaza pe nimeni, deoarece prefera sa isi croiasca singur un drum in viata. Are multi prieteni, fiind pentru acestia un ajutor de nadejde cand se gasesc in dificultate.

Nativii din cedru (13-22 august) sunt, in mare parte, foarte frumosi, devenind astfel foarte siguri pe ei si increzuti. Adora sa fie in centrul atentiei, sa traiasca in lux si belsug.

In dragoste, sunt capriciosi si mofturosi, fiind capabili sa astepte marea dragoste o viata.

Nativul din pin ( 23 august-2 septembrie, 20 februarie-2 ianuarie) este o persoana egoista, care se gandeste doar la sine si care ii dispretuieste pe cei saraci sau care ii sunt inferiori. In dragoste, nu este stabil, nu isi pierde mintile, deoarece pasiunea din relatiile sale se stinge destul de repede.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc