Setari Cookie-uri

Horoscopul druidic: cel fel de arbore esti in functie de ziua in care te-ai nascut

Ce credeti ca au in comun zodiile cu stejarii, nucii sau brazii? Zodiacul druidic, cunoscut si sub numele de horoscopul arbicol, prin care se evidentiaza caracterul interior. Acest zodiac are la baza sa 21 de arbori, fiecarei zodii revenindu-i 3 sau 4 vlastari.

Daca ajunge in varful piramidei, este generos si are grija de cei care l-au ajutat siu care i-au fost mereu aproape.

Nativul din Carpen ( 1-10 iunie, 2-11 decembrie) este preocupat de aspectul sau fizic pe care pune un prêt foarte mare. Ii place sa fie inconjurat de multi prieteni care sa ii admire frumusetea.
Nu il intereseaza decat proria persoana, iar in dragoste iubeste linistit, clasic.

Resinge tot ce e nou deoarece este adeptul traditiilor. Este o persoana inteligenta, care va reusi in cariera tot ce isi propune.

horoscop Nativii din Smochin ( 11-20 iunie, 12-21 decembrie) pot fi intalniti in Gemeni, dar si in zodia Sagetatorului. Ca trasatura predomina sentimentalismul deoarece ei au nevoie de o persoana care sa ii inteleaga si care sa ii accepte toate complexele, devenind omul ideal pentru o casnicie.
Nu este sigur pe el si nu isi poate imagina viata fara familia sa.

Este inteligent, ii place sa exagereze si trece usor de la o stare la alta. Isi pierde usor increderea in sine si nu reuseste sa se bucure de viata.

Nativii din Mesteacan ( 21 iunie), zodiac Rac, sunt prietenosi si vioi.

Desi prietenia sa este cautata, nu este mare amator de petreceri, preferand natura pentru a-si pune in practica ideile sale ingenioase.

Se va casatori doar din dragoste. Nu are pretentii mari de la viata si se adapteaza usor, detestand excesele de orice fel.

Are mare incredere in prieteni, de multe ori fiind, insa, ranit de acestia.

Nativii din Mar ( 22 iunie-1 iulie, 23-31 decembrie) au ca motto in viata: ”Traieste clipa”. Acestia sunt indragostiti de dragoste, fara de care nu pot trai. Se vor casatori doar din dragoste, fiind niste parteneri foarte fidel.

Este fermecator, atragator si ii place la nebunie sa flirteze. Deoarece este darnic si ii place sa ii ajute pe cei din jurul sau, va fi mai mereu inconjurat de prieteni profitori, din cauza carora va fi inglodat in datorii.

Nativii din zodiac Bradului ( 2-11 iulie, 1-9 ianuarie) sunt egoisti si nu tin cont de cei din jurul sau. Situatia se schimba, insa, cand se indragostesc. Atunci dorintele partenerilor devin prioritare. Nu le place sa vorbeasca prea mult, nu isi exteriorizeaza sentimentele, preferand sa se inchida in el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc