Setari Cookie-uri

Astrologie: Weekendul perfect in functie de zodie

Cum arata weekendul ideal pentru fiecare zodie!

Rac – cu familia

weekend perfect zodie

Cu parintii, cu iubitul sau sotul, cu copiii... altfel nu concepi niciun final de saptamana. Nici nu conteaza ca esti cu ei intr-un parc de distractii sau acasa, jucand carti sau mancand clatite. Important e ca aveti tot weekendul doar pentru voi. Asa iti incarci tu bateriile.

Leu – sa fie spectacol!

weekend perfect zodie

In timpul saptamanii profesia iti ocupa tot timpul, in weekend e cazul sa iesi in evidenta si in alte contexte. Preferi activitatile sofisticate, adori sa mergi la petreceri cu staif, la teatru, la opera, la aniversari. Iti pui cea mai indrazneata dintre tinute si pur si simplu stralucesti!

Fecioara – curatenie luna

weekend ideal in functie de zodie

Nu e cel mai placut mod de a-ti petrece timpul liber, dar pentru tine e absolut necesar si chiar te relaxeaza. Cand casa nu e luna, esti un pachet de nervi si nu te simti confortabil. De aceea, in weekend, abia dupa ce totul straluceste de curatenie te poti destinde cu adevarat.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc