Setari Cookie-uri

Astrologie: Weekendul perfect in functie de zodie

Cum arata weekendul ideal pentru fiecare zodie!

Capricorn – in varf de munte

weekend ideal in functie de zodie
Iti place sa calatoresti si cu atat mai libera te simti cu cat ajungi mai departe... de problemele tale. Ti-ai petrece fiecare sfarsit de saptamana intr-o drumetie pe munte, la plimbare prin padure sau plantand copaci. Un astfel de weekend te revitalizeaza 100%!

Varsator – mereu altceva

weekend perfect zodie

Monotonia te omoara, deci in weekend e musai sa te remontezi cu tot ce n-ai apucat sa faci in timpul saptamanii. Poti pleca intr-un city break, la cumparaturi sau la mare in toiul iernii, poti renova locuinta sau poti gati zece feluri de mancare in doua zile. Dupa inspiratia de moment!

Pesti – timp pentru suflet

weekend ideal in functie de zodie

Ai nevoie sa te detasezi, sa lasi in urma vacarmul in care ai fost prinsa toata saptamana si cel mai bine o poti face la piscina sau in jacuzzi. Alte locuri de bifat in weekend sunt cele cu semnificatie spirituala. Sa mergi la slujba de duminica, sa vizitezi o manastire unde sa uiti de cele lumesti...

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc