Setari Cookie-uri

Astrologie: Weekendul perfect in functie de zodie

Cum arata weekendul ideal pentru fiecare zodie!

Balanta - absolut nimic

weekend perfect zodie

De putine ori iti permiti luxul sa nu faci chiar nimic, dar visezi la weekenduri in care sa te trezesti tarziu, sa te uiti la filme, sa citesti mult, sa asculti muzica si sa nu ai absolut nicio responsabilitate. Cand reusesti, intineresti cativa ani in numai doua zile.

Scorpion – in doi

weekend perfect zodie

Pentru tine, nimic nu cantareste mai mult decat viata de cuplu. Abia astepti finalul de saptamana ca sa stati cuibariti unul in bratele celuilalt, sa calatoriti, sa va faceti planuri, sa iesiti la un film sau la o simpla plimbare prin parc. Iti iei energia pentru toata saptamana din momentele intense in doi.

Sagetator – la volan

weekend ideal in functie de zodie
Nu doar ca-ti place sa conduci si te relaxeaza, dar mai ales adori sa ajungi in locuri noi. Pur si simplu te sui in masina si alegi o destinatie, nu exista oprelisti, in afara de timpul de care dispui. Poate parea obositor, dar pe tine te ajuta sa te destinzi si sa te detasezi, sa fii cu gandurile tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc