Setari Cookie-uri

Singura de Valentine's Day? Cum petreci in functie de zodie

Ce face fiecare zodie de Valentine's Day daca nu are partener.

Pentru unii o sarbatoare comerciala si nimic mai mult, pentru altii un prilej de a-si etala iubirea, ne place sau nu, pana la urma Valentine's day umple magazinele, revistele, internetul si posturile de stiri de inimioare, declaratii si escapade in doi. Daca esti iubita, e numai bine, dar ce te faci daca sarbatoarea iubirii te-a prins singura cuc?

Cum petreci Valentine's Day in functie de zodie?

Berbec – mereu de capul tau

zodii de Valentine's Day foto: ladyphoto, Shutterstock

Putin iti pasa ca n-ai pe nimeni de Ziua Indragostitilor. Daca tii mortis sa iesi in oras cu cineva chiar azi, iti iei de mana colegul de birou sau vecinul de palier si-l duci, vrea, nu vrea sa mancati popcorn, sa beti bere si sa vedeti un film. Poate se si leaga ceva cu ocazia asta.

Taur – sa curga ciocolata!

zodii de valentine's day foto: Poznyakov, Shutterstock

Daca ai fi avut un iubit, ar fi trebuit sa te rasfete cu cea mai apetisanta cutie de praline si cu o sampanie neaparat scumpa. Daca nu ai, nu-i niciun bai, te indulcesti de una singura. Si nici nu trebuie sa le imparti, bomboanele si bauturile fine!

Citește și:

Gemeni – la shopping

horoscop de ziua indragostitilor foto: ladyphoto, Shutterstock

Cand nu esti in cea mai stralucita stare de spirit, o sesiune de cumparaturi te aduce instant la sentimente mai bune. Esti in stare sa faci gaura-n buget sau sa-ti folosesti cardul de credit fara disceranment ca sa-ti cumperi tot ce-ti pofteste inima.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc