Setari Cookie-uri

Singura de Valentine's Day? Cum petreci in functie de zodie

Ce face fiecare zodie de Valentine's Day daca nu are partener.

Rac – cuprinsa de melancolie

horoscop de ziua indragostitilor foto: ladyphoto, Shutterstock

Racii sunt foarte romantici si sentimentali, asa ca de Ziua Indragostitilor imparti iubire peste tot in jur. Esti genul care merge la birou cu bomboane in forma de inimioara pentru colegi, ii suni pe toti cei dragi sa le amintesti ca sunt speciali, trimiti scrisori de dor...

Leu - cu fetele

zodii de ziua indragostiilor foto: ladyphoto, Shutterstock

Esti convinsa ca femeile conduc lumea, iar daca n-a fost sa fie niciun mascul demn de lumea ta, n-o sa te distrezi mai putin din cauza asta. Petrecere in pijamale, distractie la biliard, la karaoke sau, de ce nu, o iesire cu prietenele intr-un club, unde sa-ti faci de cap... poate fi razbunare mai dulce?

Fecioara – spui sus si tare ca nu-ti pasa

horoscop de ziua indragostitilor foto: coka, Shutterstock

Daca te intreaba cineva, te prefaci ca nici nu stii in ce data suntem, ce si de ce sarbatorim. Mai mult faci pe indiferenta decat esti cu adevarat, dar pentru o Fecioara singura, sarbatoarea asta pune sare pe rana. Asa ca mergi acasa, faci o baie fierbinte si... te culci.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc