Setari Cookie-uri

Singura de Valentine's Day? Cum petreci in functie de zodie

Ce face fiecare zodie de Valentine's Day daca nu are partener.

Capricorn - rasfat de una singura

zodii de ziua indragostitilor foto: Alex Tihonovs, Shutterstock

Daca nu e nimeni care sa-ti arate ca te iubeste, te rasfeti cum stii tu mai bine. Iti cumperi flori, bautura preferata, te opresti la o cofetarie si-ti iei cea mai mare si apetisanta tarta, comanzi mancare acasa... Parca nici nu-i chiar asa de rau sa fii singura de Ziua Indragostitilor!

Varsator - gatesti prentru prieteni

zodii de ziua indragostitilor foto: Africa Studio, Shutterstock

Mai conteaza alaturi de cine sarbatoresti iubirea, ca e iubit sau doar amic? Daca ai prieteni, se numeste ca esti o norocoasa. Incingi tigaia pentru clatite, pui placinta preferata la cuptor, scoti pachetul de carti sau tabla de Remi si iata reteta pentru distractie garantata!

Pesti – altfel de iubire

horoscop de ziua indragostitilor foto: ladyphoto, Shutterstock

Nu doar Eros, iubirea carnala, conteaza. Exista si dragoste de prieteni, de oameni sarmani, de animale fara stapan. Lor le arati astazi afectiune. Sau pui la cale un schimb de daruri, tu si colegele singure. Scrieti biletele cu numele voastre, faceti o tragere la sorti si... sa curga surprizele!

Citește și:

Foto prima pagina: Oleg Gekman, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc