Setari Cookie-uri

Singura de Valentine's Day? Cum petreci in functie de zodie

Ce face fiecare zodie de Valentine's Day daca nu are partener.

Balanta – online dating

ziua indragostitilor foto: Africa Studio, Shutterstock

Foarte sociabila din fire, pentru tine e un chin sa stai in casa cand toata lumea e la distractie. Cum adori sa flirtezi, nu e de mirare daca accepti in ultima clipa sa iesi in oras cu ultima ta cucerire online. Care, cine estie, se poate transforma in iubire adevarata.

Scorpion – suferi in tacere

horoscop ziua indragostitilor foto: ViChizh, Shutterstock

Iata una dintre zodiile care nu renunta niciodata la iubire. Crezi ca sansa ta e undeva aproape si probabil iti petreci ziua rasfoind albumele de poze vechi si ascultand melodii sfasitoare. Apoi adormi cu ursuletul de plus preferat.

Sagetator – nu-ti pasa

zodii de valentine's day foto: Mandy Godbehear, Shutterstock

Una dintre cele mai neconventionale zodii nu se plafoneaza de o astfel de zi. Nici nu te gandesti sa suferi, sa versi vreo lacrima sau sa te consideri oropsita. Preferi sa faci haz de necaz, te uiti la un film de groaza si servesti pizza cu usturoi la cina.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc