Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 cupluri de zodii pe viata

Cateva cupluri din zodiac au toate sansele sa treaca cu brio prin toate probele vietii.

Balanta – Balanta

zodii compatibile E de la sine inteles ca doua persoane care au aceleasi trasaturi se atrag si se inteleg reciproc, dar asta nu inseamna ca oricare doua semne din aceeasi zodie pot functiona impreuna: uneori apare blazarea, alteori energiile lor similare intra in conflict. In cazul Balantelor, potrivirea se apropie de perfectiune. Rar gasesti un grad atat de mare de compatibilitate intr-un cuplu. Amandoi comunica excelent, au preocupari comune, sunt sociabili, impaciuitori. Vor trai intens sentimentul ca sunt suflete pereche si, cel mai probabil, nu vor mai cauta vreodata iubirea in alta parte. Nu exista temeri, acuzatii sau certuri intre ei, doar generozitate si maleabilitate.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc